Festival Raamvertelling/Literair Theater Branoul’s Poeziebokaal

Zondag 11 september organiseert Theater Branoul onder de naam Raamvertelling een literaire straatparade. Een dag lang verrassende optredens in Theater Branoul en in de Maliestraat. Op straat, achter de ramen, in de toko, op een zeepkist. Met medewerking van Kees ´t Hart, Frans P Thomése, Serge van Duijnhoven, Hagar Peeters, Mustafa Stitou, Thomas Lieske, Alfred Birney, Pien Fieth, Hausmagger, Brendan O´Shea het Haags Dichtersgilde en nog veel meer.

Tijdens het Raamvertelling festival, op 11 september 2011, heeft Literair Theater Branoul in de Maliestraat een open podium voor dichters. Op een zeepkist in de straat kunnen talentvolle beginnende dichters hun talent laten zien aan het aanwezige publiek, maar ook aan een deskundige jury.
Aan het einde van de avond, na de literaire jamsessie wordt Branouls Poëzie Bokaal uitgereikt aan de dichter van de dag, die zijn gedicht vervolgens onder begeleiding van de jazzmusici ten gehore brengt.
Er vindt een voorselectie plaats op basis van ingezonden werk. Een groep van ongeveer vijftien dichters wordt hieruit gefilterd door een deskundige jury, bestaande uit in ieder geval Kees ’t Hart, Christiaan Weijts en Bob Schwarze.
Meedoen aan de voorselectie kan door voor 1 september 2011 minimaal drie eigen recente gedichten te mailen naar marcel@1900.nu onder vermelding van POEZIEBOKAAL.

Dit bericht is geplaatst in Events, Geen categorie en getagd. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.