Op eigen risico, door Mischa van den Brandhof

Declaratie

L.S.

Na de beëindiging van mijn lidmaatschap bij de boksvereniging, gelegen aan De Verademing, wegens een aldaar opgelopen sportblessure, te weten een gescheurde enkelband ten gevolge van een akelige val, veroorzaakt door een tackle van een spelend lid, waarvan de genezing in totaal zes maanden in beslag nam en waarvan ik de kosten van de foto’s die in het ziekenhuis gemaakt moesten worden plus het revalidatietraject bij de fysiotherapeut, die bij elkaar genomen om en nabij de 300 euro bedroegen, destijds bij uw verzekering opgegeven heb en ook ten dele vergoed heb gekregen, zocht ik, om herhaling te voorkomen, een veiligere tak van sport en meldde ik mij twee straten verderop aan bij een kleine school voor tai chi, een oosterse vechtkunst met een aanzienlijk lagere blessurekans dan je bij het boksen loopt, omdat, ondanks het zelfverdedigingskarakter, de bewegingen gericht zijn op zachtheid en ontspanning en bovendien voornamelijk solitair worden uitgevoerd, en tevens omdat het meer een filosofie is, gebaseerd op het principe van yin en yang, dan een sport, wat niet kon verhinderen dat ik aldaar ondanks al mijn voorzichtigheid toch weer gevallen ben, en wel op mijn leraar, met het gevolg dat, nu hij onze liefdesaffaire eenzijdig beëindigd heeft, ik wederom gevloerd ben, en, in acht nemende dat ondanks het feit dat ‘breuk’ een adequate beschrijving is van mijn letsel bij vraag 5 het lichaamsdeel ‘hart’ niet vermeld staat, het mij thans onduidelijk is hoe ik het schadeformulier dat geïncludeerd is bij mijn ongevallenverzekering dien in te vullen.
Gaarne advies!

Dit bericht is geplaatst in Columns, Home en getagd, . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.